خرید کالاها و مواد غذایی یا پوشاک و تمامی محصولاتی که روازنه به آن ها نیاز داریم همانند خرید کالاهای بزرگ مثلا خودرو نیاز به برنامه ریزی و البته بودجه بندی دارد. افراد برای خرید روازنه در گیلان بیشتر از فروشگاه های بزرگ و هایپرمارکت ها استفاده می کنند تا خریدشان با تنوع قیمتی بالا و محصولات بیشتری همراه شود. البته افرادی نیز هستند که از فروشگاه های کوچکتر استفاده می کنند، محصولاتی که شاید در همه جا یافت نشود و در مکان های به خصوصی به فروش می رسند.

بودجه بندی برای خرید


برای بودجه بندی پول خود نیاز نیست که خود را محدود کنید و به خود گرسنگی دهید. بلکه تنها کافی‌ است بدانید که در طی یک ماه پول هایتان را در چه اموری خرج می کنید. رسید و قبض تمامی خریدهای خود را نگه دارید، حتی اگر رسیدی نیز به شما تحویل داده نمی شود، تمام خریدهایتان را یادداشت کنید و سپس ببینید در آخر ماه، چه مقدار پول برایتان باقی مانده است.

یادداشت مخارج


توجه کنید چیزهایی که مایل به خرید آن بودید یادداشت نکنید، بلکه تنها مواردی را که برای خرید آنها پول داده‌اید بنویسید. خریدهای خود را به شیوه ای معقول دسته بندی کنید. حال بودجه ی واقعی خودتان را بنویسید. براساس مخارج واقعی خود طی یک ماه و آگاهیتان نسبت به مخارج و هزینه هایتان، در بودجه‌ بندی خود بنویسید که دوست دارید چه مقدار از درآمد ماهانه ی خود را صرف هریک از هزینه های فوق ‌کنید. اگر بخواهید، می‌توانید از یکی از اپلیکیشن ها یا وب‌سایت ها برای این کار بهره ببرید. در بودجه‌ بندی خود، ستون های جداگانه ای را برای بودجه ی تعیین شده و بودجه ی واقعی خود ایجاد کنید.

بودجه ی تعیین شده در واقع بودجه ای می باشد که شما در آن تعیین می‌کنید که می‌خواهید چه مقدار در یک دسته ی به‌خصوص هزینه کنید؛ این بودجه باید در هر ماه ثابت بماند و در ابتدای هر ماه محاسبه شود. اما بودجه‌ی واقعی‌تان بودجه‌ای است که در آخر ماه تعیین می‌کند که چه مقدار خرج کرده‌اید؛ این بودجه در هر ماه نوسان دارد و در آخر هر ماه محاسبه می‌شود.

بسیاری از افراد در بودجه‌ی خود بخش بزرگی را به پس‌انداز اختصاص می‌دهند. شما لازم نیست در بودجه‌ی خود پس‌اندازها را هم لحاظ کنید، اما اگر این‌ کار را بکنید، فکر خوبی است و ضرری ندارد. برنامه‌ریزهای مالی حرفه‌ای به مشتریان خود توصیه می‌کنند، حداقل بین ۱۰ تا ۱۵ درصد از مجموع درآمدهایشان را به پس‌انداز اختصاص بدهند.

روراست بودن با خود


بودجه و پولی که دارید مال خود شماست و شما برای آن زحمت کشیده اید. واقعا نیازی نیست به خود دروغ بگویید و خودتان را نسبت به مخارج و چیزهایی که قصد خرید آن را دارید گول بزنید. با این‌کار به تنها کسی که ضرر می‌زنید خودتان هستید. از سوی دیگر، اگر اصلا ندانید چطور می‌خواهید این پول را خرج کنید، بودجه‌ی شما به چند ماه زمان برای محکم‌کاری نیاز خواهد داشت. در ضمن تا زمانی که با خودتان روراست نشده‌اید، از نوشتن هرگونه عدد و رقم خودداری کنید.

بورس سیگار سعید در رشت رشت
Rated 5,0 out of 5
ویژه
کلوچه پزی گلی نژاد رشت
Rated 5,0 out of 5
ویژه
برنجکوبی شیخی در چوکام خمام خمام
Rated 5,0 out of 5
ویژه
پروتئینی بهروز در رشت رشت
Rated 5,0 out of 5
ویژه
بورس برنج دشتیاری در تالش تالش
Rated 5,0 out of 5
ویژه
سوپر گوشت محمد در آستانه اشرفیه آستانه اشرفیه
Rated 5,0 out of 5
ویژه
شیرینی سرای ولیعصر در لنگرود لنگرود
Rated 5,0 out of 5
ویژه
1 2 3 160

از کارهایی که باید پیش از خرید روزانه در گیلان می بایست انجام دهید مدیریت امور مالی و هزینه های خانواده است.تنها کافی است بدانید که طی یک ماه پول هایتان را در چه اموری خرج می کنید تا بتوانید در طول ماه هزینه های خرید روزانه خود را کنترل کنید. همچنین برخی افراد بخشی از بودجه خرید خود را به پس امداز نیز اختصاص می دهند. این بودجه و پول مال شماست و شما برایش زحمت کشیده‌اید. واقعا نیازی نیست به خودتان دروغ بگویید و خودتان را نسبت به مخارج و چیزهایی که قصد خریدش را دارید گول بزنید بهتر است از محل هایی بهره بگیرید که کیفیت و قیمت مناسب به شما ارائه می دهند.

عادت های خوب در خرید


در واقع برای داشتن یک خرید خود ما می بایست سه دوره قبل از خرید، ضمن خریدف بعد از خرید را در نظر بگیریم و به آن توجه کنیم. این سه دوره همگی بر روی خریدی که انجام می دهیم تاثیر می گذارند. یک فرد حرفه ای و کسی که در خرید کردن مهارت دارد کسی است که در هر سه دوره کارهایی انجام می دهد که در نهایت منجر به یک خرید عالی برای او خواهد شد. در زیر برخی از عادت هایی خوبی که افراد هنگام خرید انجام می دهند آمده است:

خرید نکردن در اولین مغازه


فرد حرفه ای به اولین مغازه ای که رسید خریدش را انجام نمی دهد. اگر شما برای برخی خریدهای خود به چندین مغازه مراجعه کنید و از قیمت و کیفیت انواع مختلفی از آن محصولات آگاه شوید قطعا می توانید خرید بهتری انجام دهید.

عدم اعتماد کامل به حرف های فروشنده


افراد حرفه ای به حرف های فروشنده اعتماد کامل ندارند و نظر خودشان را مهم تر می دانند. البته این نکته زمانی درست خواهد بود که قبلا خودتان تحقیق لازم در مورد چیزی که می خواهید بخرید کرده باشید و با آگاهی در مورد قیمت محصول مورد نظر به خرید بروید. این نکته را در نظر داشته باشید که هرگز به حرف های فروشندگان اعتماد کامل نکنید و این احتمال را در نظر بگیرید که فروشنده برای فروش بیشتر ممکن است برخی حقایق را از شما پنهان کند.

حساس بودن نسبت به قیمت


افراد حرفه ای هنگام خرید طوری رفتار می کنند که نشان دهند قیمت برایشان مهم است. بیشتر افراد مخصوصا کسانی که دچار خجولی در خرید هستند در مغازه ها طوری رفتار می کنند که فقط کیفیت برایشان مهم است و قیمت برایشان مساله ای نیست. تازه همان کیفیت را هم نمی توانند به درستی تشخیص دهند. اینجاست که فروشندگان شروع می کنند به تعریف و تمجید از کیفیت محصولاتشان و در این گونه موارد حتما خریدار خجول مجبور می شود چیزی بخرد.

اما اگر از همان ابتدا که وارد مغازه می شوید در مورد قیمت ها بپرسید فروشنده می داند که در صورتی که قیمت بالا به شما بگوید فروشی نخواهد داشت در این حالت مجبور می شود حتی قبل از این که خودتان درخواست کنید تخفیف را در قیمت لحاظ کند.